Eilen en jupissutkaan mitään, mutta yritetään tänään. Järjestelin tässä vähän aiemmin kaikki kolmen vuoden muistiinpanot oikeisiin kansioihin ja se oli aika iso urakka. Siinä riittää selattavaa ja luettavaa, kun matikkaa on kaks kansioo, kemiaa yks, fysiikkaa yks ja äikkää yks. Kaikki on isoja kansioita ja tupaten täynnä. Onpahan ainakin helpompi löytää tietyn kurssin papereita, jos tarvii tehtävien tekemiseen apuja. Kirjojakin on aikas iso kasa, kaikkia en kyllä ala kannesta kanteen lukemaan. Matikan kirjoja on yli kymmenen, kemiaa neljä ja fysiikkaa taitaa olla viis tai kuus. Oon nyt laskeskellu vanhoja yo-tehtäviä ja kertaillu kirjoista mitä tarttee. Nyt kyllä tuntuu, että en taida itteeni loppuun rääkätä noiden kirjojen parissa, kun kaikki kurssit on kuiteskin menny ihan hyvin. Jos tartten paremmat arvosanat, niin uusi sitten syksyllä niitä.
Eilen kävin koirien kans lenkillä ja oli tosi upee ilma. Käppäilin vajaan tunnin ja se teki ihan hyvää. Tänään on kans ollu hieno päivä, joten mä pidin vuohia ulkona. Kuvasin niitä siinä touhuilemassa ja jäädytin näppini.
Houkuttelin Mantaa porkkanan avulla hyvään kohtaan ja Mantahan tuli, katse tarkasti maassa olevissa porkkanoissa.
408915.jpg
Siinähän niitä herkkuja onkin. Elviira jököttää takana.
408916.jpg
Onpa hyviä!
408923.jpg
Elviira tuli kans kattoon.
408939.jpg
Välillä Evviira haukkas tukon heinää.
408933.jpg
Melli ei jaksanu kiivetä mäkeä ylös, vaan vartos ovella.
408925.jpg
Päästä kutittaa!
408943.jpg
Sellasia vuohia tänään. Yritin kanoistakin ottaa taas kuvia, mutta kameran linssi huurustu, kun menin lämpimämpään, niin ei oikein pystynyt..
Venkoiluhuoneesta otin myös kuvan, tässäpäs se. Kuvassa on yks jippo =)
408942.jpg
Ylös tonne kirjoittaja -kansioon sain kans laitettua yhen kuvan Venkoiluhuoneesta.