Lauantaina leivoin siis laskiaispullia. Eilen täytettiin ja syötiin niitä. Tälläsiä niistä tuli. 402976.jpg
Sisällä on vadelma- ja mansikkahilloa ja kermaa. Ihan hyviä ne oli. Kävin tänä aamuna lenkittämässä koirat. Kävin "rapurannassa" ja käppäilin järven jäällä. Lumihangessa näkyi aika paljon eläintenjälkiä ja koirat tykkäs nuuhkuttaa niitä. Yhden ladonkulmalta löytyi veriläikkä lumesta, kait se oli peuran, kun täällä pyöri perjantaina metsästäjiä.
Vili on taas lähteny jonnekin lipettiin, kait silläkin on vähän "kevättä rinnassa" vaikka leikattu onkin. Tai sitten se on säikähtäny niitä metsästäjiä, kun niitä hyppi tossa naapurin pellolla perjantaina. Toivottavasti tulee pian takas, ettei mun tartte taas huolestua siitä.
Yritin aamusta lukea, tai oikeestaan tehdä fysiikan tehtäviä, mutta ei siitä meinaa tulla mitään. Vaikka mä oon lukiossa lukenu sitä 8 kurssia ja ne on menny ihan hyvin, niin tuntuu, ettei enää osaa mitään. Kait se siitä lähtee sujuun.. Kemiaakin pitäis vähän kerrata, kun sen kertauskurssi oli ennen joulua. Kemia on onnesta paljon mukavempaa ja helpompaa, ainakin mulle. Matikkaa pitäis vaan sinnikkäästi jaksaa laskea.
Laitetaan tähän vielä tämmönen Hepun kuva.
403031.jpg