Kävin tänään koululla, kun saatiin matikan preli takasin. Yllättävän hyvin oli mennyt, sain 51 pistettä. Kaks tehtävää oli tosin mennyt aivan nollille, mutta muut meni hyvin. Aika yllättävää, mutta koko ryhmällä oli mennyt loppupään tehtävät paremmi, kun alkupään. Varsinkin 3. ja 6. tehtävä meni monilla nollille. Yhteensä tehtäviä on siis 15 ja niistä kaks on jokereita. Normaalit tehtävät arvostellaan pistein 0-6 ja jokerit 0-9. Tehtäviä täytyy tehdä yhteensä kymmenen. Ai niin, tehtävät on yleensä järjestyksessä suunnilleen helpoimmasta vaikeimpaan, kuten ainakin tuoreimmat kirjoittajat ehkä muistaa. Itse tein tehtävät 1-7, 9, 10 ja 12.
 Kannatti siis mennä hakeen, vaikka aamulla muistinkin koko palautuksen vasta lojuessani sängyssä 9.25 ja se alkoi 10.10. Hyvin kerkesin, vaikka eläimetkin piti pikaisesti hoitaa.

Viime perjantaina oli tän kevään eka kirjoitushomma, äikän tekstitaidonkoe. Siinä annettiin erilaisia tekstejä ja niistä oli viisi tehtävää, joista tehtiin kolme. Vastaustekstien piti olla 1-2 sivua pitkät, yhtenäiset tekstit. Aineistona oli romaanin pätkä, uutinen, uutisreportaasi ja pilakuva. Neljä viimestä aineistoo liittyi niihin kevään 2005 Helsingin makasiinien paloon. Tehtävät oli ihan erityyppisiä verrattuna niihin, joita tehtiin koko edellinen jakso äikässä. Ei siis välttämättä mennyt hyvin..

En nyt laita kuvaa, kun oon väärällä koneella.