Sain tänään tietää alustavat pisteet ja 5, 5 ja 6 pistettä olin kolmesta tekstistä saanut, joten ihan hyvin ne meni. Yhteensä sain siis 16/18. Olin tänään koululla kirjottamassa ainetta, kun äikän ope järjesti ylimääräsen esseekokeen harjoitustilausuuden. Tein sen reilussa kolmessa tunnissa ja ajelin takas kotiin.
Kotona söin ruokaa ja vein pikkusiskon kaverilleen, kun eka olin kiristänyt sen leipomaan suklaakakkua.. Kävelytin koiria samalla reissulla, niin saivat vähän uusia hajuja. Koirile pissien haitelu taitaa olla samaa, kun ihmisille sähköpostit ja netti. Meidän koirat on aika maalaisjuntteja ja ihmisten ilmoilla ne ei aina meinaa osata käyttäytyä, joten välillä ne hyppää auton kyytiin ja pääsee hajustelemaan. Kyllä ne Otto ja Heppu tykkää myös pelkästä ajelusta, ne innostuu aina kauheesti, kun näkee auton avaimet ja tietää pääsevänsä mukaan.
Siinä se Heppu pällistelee.
403031.jpg
Laitoin eilen illalla kanoille kokonaisen kaalin ja nyt ne on jo nokkinut sen melkein kokonaan. Tais olla herkkua, pitää muistaa toistekin ostaa, kun se ei edes kauheen kallista ole.
Lisäsin kanoista erillisen sivun, löytyy tuolta reunasta.