Tähän blogiin..
Olin tänään taas ratsastamassa Kylmäkoskella, mutta unohdin ottaa kameran mukaan. Ratsastus sujui kohtalaisen hyvin, vaikka ravi oli vieläkin aika vaikeeta mulle. Vasempaan kierrokseen Korppu on kyllä kauheen kankee ja tuntuu, kun olis rautakankea yrittänyt taivuttaa. Toiseen suuntaan meni sitten paljon paremmin. Ratsastuksen jälkeen huomattiin, että sen kaulan vasemmalla puolella oli joku lihas jumissa ja se oli kivikova. Hieroin sitä vähän aikaa ja kyllä se vähän pehmeni.
Siellä tallilla oli paljon koiria liikkeellä, niitä oli ainakin kuus, kun hevostenomistajilla oli koiransa mukana ja lisäks tallinomistajan koirat. Yhdellä tallin koiralla oli kolme mahdottoman söpöä pentua. Ne oli sellatteita pehmeitä nallekarhuja. Niiden emo oli valtavan kokoinen, varmaan tallin pienintä ponia isompi. Yritin netistä ettiä, minkä rotuinen se olis, mutta kun en koirarotuja tunne niin en löytänyt. Täällä oli pitkät luottelot eri rotuja.
Joku koirarotuja tunteva vois ehkä tietää, minkä rotuinen se turre oli. Iso se oli, ei kovin pitkäkarvainen, enimmäkseen valkoinen, mutta mustia laikkuja. Aika rauhalliselta kaverilta se vaikutti ja tykkäs kovasti rapsuttelusta.
Laitetaas tähän kuva meidän Ottolaisesta tyttökaverin kanssa438659.jpg
Oli vähän ongelmia tän kirjotuksen kanssa, mutta nyt taisin saada sen näkyviin. Välillä meinaa mennä hermot koko vuodatukseen, kun se on hävittänyt jo pari tekstiä..