Pitäis jaksaa hakee kaupasta multaa, niin vois laittaa mm. näitä kasvaan. Samalla pitäis vaihtaa huonekasvien mullat. Laitoin taas kissalle ruohoo ja se kasvaa kauheeta vauhtia, vaikka kissa sitä yrittää jyrsiä lyhemmäks. Herneitäkin laitoin  kasvaan ja kohta saa syödä versoja. Täytyy vaan nostaa se kissan ulottumattomiin, ettei se syö niitäkin. Ostin noi pussit Viherlandiasta ja lisäks olis aika monta muuta viime vuoden pussia yrttejä yms. Niin ja talteen kerättyjä särmätyrakin siemeniä, kun vuohet söi mun edellisen :(
1387395.jpg1387427.jpg    

Olin eilen tallilla ja oli ihan mukavaa, vaikka satoikin vettä aikas paljon. Sit vasta tajusin, kun lopetin ratsastuksen, että olin litimärkä. Onnesta oli kuivempaa vaatetta mukana. Alkaa oleen jo aika sulaa ja jos lakkais satamasta ja aurinko vähän paisteli, niin olis upee kevätilma. Linnut tuntuu laulavan kovasti sateesta välittämättä. Sateesta on tosiaan se hyvä puoli, että nyt loput hiekat saadaan poistetuks ilman pölyä.. Jos viikonloppuna pääsis vähän maalle kuunteleen enemmän lintuja ja ihmetteleen muutenkin kevättä.
Tulin muuten tänään kaks tuntia liian aikasin tänne koululle, kun en muistanu, että keskiviikkosin ei ole fysiikan luentoja. No, täytyypi sit varmaan alkaa väsäillä fyssan harkkoja huomiseks.