Eilen pakattiin reppuun eväät ja lähettiin suolle. Vähän sinne piti kyllä autoilla, mutta kun oli muutenkin asiaa sinnepäin, niin mentiin. Monta tuntia siellä vierähtikin näiden merkeissä:
1924284.jpg
Niitä oli mättäät täynnä, kun vähän lähempää katsoi..
1924230.jpg
Mukavaa oli ulkoilla kauniissa syysmaisemissa, vaikka välillä meinas sormet olla kohmeessa. Suo oli pienen järven rannalla ja rannan läheisyydessä oli pieni saari, jonne pääsee köydellä liikuteltavalla lossilla. Tällä kertaa ei käyty siellä, mutta paljon muita ihmisiä lapsineen kyllä kulki sinne ja takaisin ja ihmetteli kahta hullua kykkimässä mättäillä. Mukavasti aika kului ja saappaitten ansiosta jalatkin pysyi kuivina.
1924219.jpg
Päivän kohokohta oli tietenkin evästauko pitkospuilla :)
1924243.jpg
Kuuma appelsiini rooibos -tee lämmitti aika mukavasti sormia ja sämpylät maistui erityisen hyviltä. Se on kumma, miten sama ruoka maistuu monta kertaa paremmalta, kun sitä evästelee luonnossa nälkäisenä :D
1924339.jpg
Saalista tuli ihan mukavasti ja yllättävän paljon, vaikka kerääminen onkin aika hidasta. Isoimmat marjat oli tosin sormenpään kokoisia, mutta enimmäkseen ne kuitenkin oli puolukkaa hiukan isompia.
1924260.jpg
Illalla uunista tupsahti vielä tälläinen. Hyvää oli, kun laittoi tarpeeksi vaniljakastiketta. Muuten aika kirpakkaa.
1924266.jpg
Mukava päivä oli, suosittelen jälleen kaikille, jos vaan mahdollista. Iloista sunnuntain jatkoa kaikille!