Tammikuu hurahti loppuun ja nyt eletään uutta kuuta. Jäi taas päivittely hetkeks kokonaan väliin. Vieläkään en ole laittanut homeplänttien kuvia taannoisesta "tutkimuksesta".  Tänään on ollut jotenkin aika huono olo. En oikein muuta selitystä keksi, paitsi viikonlopun kasviskinkun syöminen. Siinä kun oli paljon gluteenia ja maha taitaa ärtyä siitä. Aika riittoisaa ruokaa kyllä oli, kun riitti kahdelle ihmiselle kolmeksi päiväksi. Kävin tänään apteekista ostamassa b-vitamiinia, ettei B12 varastot lopu kokonaan. Kun en nykyään pagemmin syö kananmunia tai juustoa, niin pitää syödä B12 -vitamiinia purkista.

Kevät alkaa ilmiselvästi jo pian lähetä. Käytiin lauantaina Hatanpään puistossa kävelyllä ja oli mukavan aurinkoista ja aurinko ihan selvästi jo lämmittikin. Linnutkin on aloittaneet jo sirkuttelun, vaikka ei niitä kovin usein muulta melulta kuule. Joskus kesällä yöllä kuului lähellä olevan ojan vierestä laulelevan satakielen (?) ääni ihan tänne sisällekin asti.

 

Olin saanut Piipeltä haasteen.

Neljännen kansion neljäs kuva:

 

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.

2. Valitse neljäs kuva kansiossa, ja julkaise se blogissasi.

3. Selitä kuva.

4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

Kuvassa siis oma kirjoituspöytä, joka on ollut käytössä jo noin kymmenisen vuotta. Pöytää suojaa päällystetty kissa(tuhat)palapeli ja sen päällä nököttää kaikkea tarpeellista ja vähemmän tarpeellista.  Mm. kesken oleva hiirikäden lämmitin, rasvapurtelo, kynäpurkki, reseptivihkonen, matkailu ym. kirjoja ja poikakaverin avaimet, lompakko ja pian entiseksi tuleva kamera.  Kuva on otettu hänen uudella kamerallaan :) Verhoina on reippaan oranssit ufo-verhot ja sängyn patjankin on joku varastanut. Ikkunasta pilkistää pätkä tietä. Mun huone ei ole mikään sisustuksellinen ihme.. Paitsi mulla on kivat matot, joita ei näy kuvassa :)

Kasaan kummasti nykyään kaikkea tavaraa pöydälle. Ihmettelen vaan, mihinkä saan keväämmällä tungettua taimikasvatuspurkkeja. Täytyy varmaan evakuoida tietokone muualle.

Haasteen saa ottaa vapaasti vastaan, jos ei ole vielä aiemmin tehnyt :)

Mukavaa tors eikun maanantaita kaikille :)